Mit tegyek ha félek a holnapi oltás miatt? 11/L
Hello! 6. osztályos vagyok és holnap a suliban kapjuk meg a DiPerTe oltást. Alapból félek, de a felsőbb évfolyamosok azt mondják, hogy nagyon rossz. Pár negatív dolgot olvastam is róla. Félek. Ráadásul 1,5 hónappal ezelőtt kaptuk meg az MMRt aminél majdnem elájultam. Épp sikerült szolnom hogy szédülök mert a padlón feküdtem volna.
Azért próbálok beadás közben vmi jòra gondolni, pl. a teknőseimre , akiket másfél hete kaptam ( Tóbiás és Tamara a nevük), na meg az új Nightwish és Epica dvdre, amiket karácsonyra kapok. Na meg magamban kibeszélem a családomat (az mindig felvidít). Végső esetben magamban kivégzem pár osztálytársamat. Meg pár vicces dolog.
Erőt és magabiztosság kellene belém. Mi a véleményetek?
Persze inkább ezek mint a kanyaró, torokgyík...
Jajjj, nem kell a felsősökre hallgatni. Pont olyan, mint a többi, semmivel sem rosszabb, nem fáj jobban. Én nem nézek oda, mert a látványtól vagyok rosszul, pár pillanat az egész. Őszintén szólva, olyan, mint a vágóhídon, az orvosnak is az a lényeg, hogy minél hamarabb végezzen.
Gondolj arra, milyen büszke leszel utána magadra, hogy megcsináltad simán!
istenem de aranyos vagy:D az első kérdés ami tenyleg megnevettetett ezen az oldalon:D
ha Ennyire humoros tudsz maradni nem lesz semmi gond :) fel a fejjel és légy bátor, alkalmazd amiket leírtál, mire kitaláod mivel tereld el a gondolataidat, már be is adták az szurit:) a felsőbb évesek meg csak szivatják a kicsiket..ez mindenhol így megy, majd te is fogod a nálad kisebbeket:D
gondolj a teknősökre, vagy hogy hova mennél nyaralni családoddal, vagy hogy épp a barátaiddal játszol. vagy esetleg egy lány aki titokban tetszik.
nyugi, menni fog és semmi baj nem lesz ez biztos, én is már megkaptam mindet, tudodm milyen én is féltem tőle de gondolj arra milyen jó lesz túl lenni rajta. sok sikert és ügyes legyél:)
basszus...bocsi:D nem olvastam hogy fiú vagy lány:D
mindegy akkor vegyétek úgy mintha fiút írtam volna:D
elnéztem bocsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!