Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A combomon a bőr rettenetesen...

A combomon a bőr rettenetesen fáj, mivel kenjem, vagy mit tudnék vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Dagadt vagyok, ezért lejárok (lejárnék.....) futni, de a futástól a combom belül kidörzsölődik, vagy én nemtom, vörös lesz, és rettenetesen fáj, még utána a sima séta is, akár több napig... Mivel kenjem be h elmúljon?

2013. nov. 2. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

neogranomon, bepanthen krémek

mielőtt elkezdesz futni akkor is jó vastagon kend be, és akkor talán nem fog úgy kidörzsölődni.

2013. nov. 2. 18:50
 2/3 k.veronika199 válasza:
Nekem is van ilyen problémám nyáram miniszoknyában én mielőtt elindulok beszórom hintőporral mert a krémtől még jobban tapad szerintem. de ha nem olyan nagy felület tehetsz rá egy sebtapaszt.
2013. nov. 3. 08:22
 3/3 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Ne röhögj. A szex közben szokásos szilikonos síkosító nem szívódik fel, mint az előttem szólók által említett krémek. Amik egyébként nagyon jók, de utána. Szóval, feltétlen olaj, és ha lehet, szilikonos.
2013. nov. 13. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!