Miért van mindig hányingerem, ráadásul szédülök és a hasam is rettenetesen szokott fájni?!
Reggel amikor felébredek hányingerem van, amikor eszek (A nap bármely szakában, bármit, bármennyit) akkor is, és lefekvés előtt is mindig!
És már elegem van!
Nő vagyok!
Aranyosak vagytok!:)
De nem lehetek állapotos,mert szűz vagyok még!
1-es vagyok. Bocsi a feltételezésért, de se kort, se családi állapotot nem írtál.
Lehet, hogy valami vírus, vagy sok a savad ?
Legjobb, ha felkeresed a körzeti orvost.
2. vagyok.
Elnézést a feltételezésért, de azonnal ez a válasz ugrott be. De kérlek, írj néhány részletet, hány éves vagy? Milyen a menstruációd? Mert (mint a várandósság esetében is) a felsorolt tüneteket a hormonrendszer megváltozása (esetenként kóros működése) is okozhatja. Szerintem mindenképpen keress fel egy orvost, mert egy alapos kivizsgálás derítené ki a tünetek okát.
Ha nem nőgyógyászati a dolog, akkor a kérdésem: hogyan étkezel? Mennyit és mit? A testsúlyod korodnak megfelelő?
Mindenképpen orvos felkeresését tanácsolom!
17 éves vagyok 170 cm és 58 kg,hát egy nap kb eszem 1x vagy 2x több kaja nem fér belém!
Hát a menstruációm sajnos nagyon rendszertelen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!