Orbit-titkosnév kérdése:
A hasamon és a combomon meg a cicimen miért van ilyen vöröses csíkok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A hasamon cicimen meg a combomon miért van voroses csíkok? Kicsit duci is vagyok. De mitől lehet? Vagy hogyan lehet eltüntetni?2013. aug. 28. 08:54
1/5 anonim válasza:
A hirtelen súlygyarapodástól van.Megszakadt a bőröd!Nem volt ideje nyúlni a hirtelen hízástól.Eltüntetni nem lehet,max.halványítani tudod feszesítő krémmel.
2/5 anonim válasza:
Ezek striák. Úgy alakulnak ki,h pl.hízás,fogyás miatt a bőr nem tud megfelelő mértékben növekedni,szűkülni. Ilyenkor a bőr "elszakad",ennek a nyomait látod. Az a gond,h teljesen nem lehet eltüntetni,idővel halványulni fognak,esetleg kifehérednek,de ami már megvan teljesen nem tűnik el. Ajánlanak rá "csodaszereket",amik piszok drágák,de azokkal is csak halványodást lehet elérni.
3/5 anonim válasza:
Striák. Mikor hirtelen meghízik az ember, a bőr nem bírja a gyors változást, megrepedezik. Nekem is van pár, szinte minden nőnek, főleg, akik szültek már. Eltüntetni nem igazán lehet. Persze, akadnak úgynevezett csodakenőcsök rengeteg pénzért, de nem hinném, hogy elér vele az ember bármit is. Mozogj, igyál sok folyadékot, táplálkozz egészségesen! Ezektől jobban érezheted magad a bőrödben, de a csíkok bizony megmaradnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát járok edzésre is. ÉS honnan tudom h fogytam_e vagy hiztam? Am 13/f vagyok
2013. aug. 28. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!