Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körömlevételkor mit csinálnak...

Körömlevételkor mit csinálnak a sebészeten?

Figyelt kérdés
A bal lábujjamon már többször benőtt a köröm a húsba, és már emiatt "műtötték" is. Ezeken csak annyit csinált az orvos, hogy beadott egy érzéstelenítőt, majd kiszedte. Akkor azt tanácsolta járjak el pedikűröshöz. Hetente egyszer el is jártam hozzá, levágta stb. Most sajnos újra benőtt és a sebészeten azt mondták, hogy le kell venni az egész körmöt ill. valamilyen Emmet plasztikát hajtanak végre. Ilyenkor mit és hogyan fogják csinálni? Csak mert nagyon félek és már hétfőn meg is fogják műteni.

2013. okt. 30. 23:46
 1/4 anonim válasza:

na akkor szeretném leszögezni: SZERINTEM nálad nem ez lesz mint nálam volt de azért elmondom hogy én hogy jártam:D

ez egy olyan 6-7 éves sztori. én több mint egy évig hagytam hogy benőljön (kicsit nagyon fájt) aztán megmutattam anyámnak hogy hát ez normális-e...?

mikor megmutattam neki a lábam ujját ő majdnem elájult. a második reakció az volt hogy irány a doki. na és ott kezdődtek az izgalmak. egy cuki nővérke lefogta a fejem a doki bácsi pedig kb 4-5 néger pénisz méretű tűvel szétszurkálta a lábamat érzéstelenítés céljából. ezt a következő nyalánkság követte: egy fűrész, véső, és fúró segítségével leásott a CSONTOMIG! ott valamit ügyeskedett majd bekötözte a lábam. ez kb 20 percig tartott. és annyira fájt mintha egy végbélbe próbálnánk meg feltuszkolni egy kaktuszt. vagy minimum egy villanyborotvát! a körmöm egyharmada azóta sem nőtt vissza... de legalább már nem fáj:D

még egyszer mondom: te szinte tuti hogy nem jársz így!

a tanulság pedig hogy ne szólj anyádnak ha valami fáj mert k.i.b.a.s.z.i.k veled és elvisz az orvoshoz.

2013. okt. 31. 00:00
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Nálam is hasonló a helyzet, mint nálad. Szintén mindig benő, akármit is csinalok vele. Az Emmet plasztikáról még nem hallottam, majd utána nezek.

Nekem háromszor műtötte mar így orvos a körmöm, mint neked. Kérdeztem, hogy nincs-e erre valani más megoldás, mint nehány havonta menni egy vágásra. Felajánlotta, hogy leveszi az egész körmöm, és úgy van rá esély, hogy nem úgy fog visszanőni

2013. okt. 31. 20:35
 3/4 anonim válasza:

folyt.

mint eddig. Na én úgy voltam vele, hoga bármit, csak ezt ne, teljes köröm levetelt! Ebben én nem bízok!

Amiről hallottam -és állítólag elég hatékony- az a lézeres köröm műtét. Magát a körömágyat "égetik be" a lézerrel, így azon a részen, ahol most pont benne van, már nem is fog nőni köröm, keskenyebb lesz.

Én is gondolkodom ezen, de minden "műtét"

2013. okt. 31. 20:41
 4/4 anonim válasza:

folyt.

után reménykedek benne,hogy már nem fog visszanőni, amikor meg már megint benől, már nem csinálnak, mert gyulladás alatt van, úgyhogy elhatározom, hogy legközelebb már tényleg elmegyek, de legközelebb se lesz belőle semmi,mert reménykedek, amíg újra bele nem nől.

Érdeklödj utána, hogy milyen is az a műtét, amit csinálni akarnak, és hogy lenne-e lehetőséged lézeres műtétre.

Bocsi, hogy részletekben írtam, de véletlenül mindig elküldtem.

Mindenképp írd meg, hogy mi volt! Sok sikert! Köszi!

2013. okt. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!