Benőtt a lábujj körmöm és nagyon fáj, főleg ha cipő van rajtam, alig bírok menni. Hova menjek? Sebészeten ellátnak ha csak odamegyek?
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nem sebes, és nem gennyedzik, még feldagadva sincs, de fáj ha "megnyomódik". Holnap pl nem tudom hogy fogom felvenni a csizmám, vagy hosszabb távon létezni benne, de itthon most jó zokniban, nem nyomja semmi.
Lehet akkor egy pediküröst keresek első körben.
De ha esetleg sebészetre kell mennem, és kivágjak, vagy leszedik a körmöm, utána fogok tudni menni rögtön? Azért kérdezem, mert dolgozom, próbaidőn vagyok, ezért szabit nem kapok, és dolgoznom mennem kell bármi lesz, mondjuk a munka nem megerőltető, de el kell jutnom a munkahelyemre. A sebészeti beavatkozás után milyen lesz a helyzet?
óóóó basszus!! jó hát akkor kemény két hét elé nézek, de most ezt így nem tudom bevállalni, csak karácsony előtt akkor.
Köszönöm a válaszodat Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!