Szerintetek a hosszú távon fogyasztott drogoknak lehet hatása 11 év elteltével, ami személyiségváltozást okoz?
Valószínűleg mind a kettő.
Vannak emberek, akik megpróbálnak a problémáikkal maguk megbírkózni, és kifelé nem mutatnak semmit.
Ez nagyon menő dolog egy ideig, mert kifelé kiegyensúlyozottnak, boldognak tűnik az illető. Cserébe ha betelik a pohár, akkor hirtelen csak annyit látsz, hogy totál megváltozott, pedig csak stratégiát váltott.
Ehhez semmilyen drognak semmi köze nincs. Ha megpróbálod valami külső, befolyásolhatatlan erőnek tulajdonítani a kapcsolati problémát, akkor soha nem fogod megoldani (cserébe "nem te leszel a hibás" ugye, hanem az a gonosz külső erő).
El kell döntened, hogy vissza akarod-e szerezni, és ennek érdekében hajlandó vagy-e szembenézni azzal a szennyáradattal, amit a férjed eddig magában tartott annak érdekében, hogy szimpatikus embernek látszon.
Mivel most stratégiát váltott, ezért készülj fel, hogy semmit nem fog visszatartani. Cserébe jó lenne, ha ezzel ő is tisztában lenne, és tudatosulna benne, hogy a döntés, amit most hozott nem feltétlenül végleges, és van lehetőség kompromisszumokat kötni úgy, hogy abból ne legyen megint szartúlcsordulás.
Hú, ez nagyon tanulságos válasz volt! Valóban!
Nem értem, hogy mit értesz az alatt, stratégiát váltott?
A felvetésedre válaszolva, költözés után 6 héttel beszéltem vele, addig csak magamat hibáztattam. Átmenetem egy önismereti folyamaton, szembesültem a hibáimmal. Ezeket elmondtam neki, hogy mit rontottam el és mit közösen és mit kellene tenni annak érdekében, hogy egy család legyünk. A válasz: elhagyta a szerelem. 6 évvel ezelőtt 6x hagyott el, akkor is bejátszott a drog, aztán visszatalált, mert már nem látta örömét benne. Régen elmondta, tisztában van vele, hogy az évekkel ezelőtt elfogyasztott kemikáliáknak idővel kijön a hatása.
Egyik nap még az volt, aki a mindenem, másnap pedig nem ismertem rá....és azóta sem.
Az ember személyisége folyamatosan változik. A múltunk határozza meg a személyiségünket.
Persze pl otthon minden ember másképp viselkedik mint a haverjaival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!