Moonlightsentinel kérdése:
Lehet valami bajom az alkoholos filctől hosszú távon?
Figyelt kérdés
Van elég sok szöveg/rajz rajtam, egy részét én rajzoltam másik részét haverok. A két karomon van főleg + tarkó + mellkasomon, hasamon meg a hátam egy részén. Ha valamelyik tetszik, akkor ha elkezd kopni, újrarajzolom/rajzoltatom, szerintetek ettől lehet valami bajom? Kb másfél hónapja (sulikezdés óta) szórakozunk ezzel, szerintem tök jól néz ki, de ha bajom lehet tőle, akkor nyilván hagyom :S Csak eddig eszembe se jutott, de ma mondta egy osztálytársam, hogy lehet, hogy nem kéne. Szerintetek lehet tőle bajom? Egy fekete és egy ezüst színű filc, ha ez számít valamit.
18/F
2013. okt. 9. 19:32
1/2 anonim válasza:
Lehet bizony. A festékanyagokban vannak nehézfémek,amik komoly mérgezéseket tudnak csinálni,ráadásul gyakran alakul ki allergiás reakció főleg a fekete színre.
2/2 anonim válasza:
bőrmérgezésed is lehet sőt a majád is tönkre mehet mert a bőröd felszívja és méreg anyag is van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!