Milyen károsodást okozhat az antidepresszánsok hosszú idejű, túl nagy adagokban történő fogyasztása?
Tudom! irány a szakorvos. De a pszichiáter csak új fajta gyógyszert ír, beállítja az adagot, a betegségem nem megoldódik, hanem elnyomják mesterségesen. Nem is vagyok jobban, hisz a lelki betegségemnek konkrét, megoldhatatlan okai vannak. Sokaknak ismerős. Létbizonytalanság, magány, nem részletezem. A bevonzom a rosszat, és hasonló okos tanácsok nem segítenek rajtam. Állandóan aludni akarok, kiver a víz, ha a valóságra ébredek. A gyógyszereimet kaotikusan, többszörös adagban veszem be. Barátnő, idős szülők, nagy gyerekeim, akiknek saját gondjaik vannak. Kit terheljek, hisz eddig is ők hallgatták.. Segítenének, de nem tudnak, mert a kulcs önmagam lennék, de nem megy. Bevallom, a magányomat megtörte egy szerelemnek hitt röpke kapcsolat. Tudom, ez újból padlóra vágott. Van munkahelyem, kocsit is vezetek, állítólag értékes ember vagyok. A lelkem rettenetesen fáj, ezért szedek gyógyszereket, hogy aludjak, amikor mások együtt élik a mindennapokat. Azt is tudom, így nevetségesnek tűnik a problémám, sokan szó szerint nincs mit enni. Én sem vagyok eleresztve, de hisz kis autóm is van, fizetem az albérletet, nem a híd alatt kell meghúzni magam. Mégsem megy. A fejem tompán fájdogál,--kinek, nem---, nincs életkedvem, nincs célom, nem látom a miértre a választ. Igen. Majd az unokák, illetve a jelenben, akik szeretnek. Mégis óriási űr van bennem, ha süt a Nap, az is fáj. Elváltam 26 év után, majd az új párom lassan 1 éve meghalt. Anya vagyok, az idős szüleim gyereke. Félek, és mégis csinálom, amit nem szabad. A gyógyszerezést. SOS. 8 éve tartom saját magamat a víz felett. Hiába vagyok csinos, annyi a múltam, a terhem, hogy csak kihasználnak, eldobnak, és nincs erőm újra próbálkozni.
Ha valaki, esetleg szakember olvas,.....hát, fordított helyzetben én sem tudnék a kérdezőnek tanácsot adni. Ördögi kör, mert magamon, csak én segíthetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!