Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogamzás után hány nap után...

Fogamzás után hány nap után lehetnek tünetek?

Figyelt kérdés
15 ik nap szokott ki löködni a petém ez meg is volt mert szörnyű mellfájdalmam volt talán nagyobb is,mint ami kellet volna és a 15ik nap után számolva 3 napra rá gyakran járok wcre lehet terhesség vagy talán fertözés vagy szuperaktiv szindroma_segitsetek kérlek nem tudom mi van velem 17 éves lány vagyok...
2013. okt. 25. 16:33
 1/3 A kérdező kommentje:
eddig 13ik nap volt de egy erös felfázás után valtozott ugy vettem észre
2013. okt. 25. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
volt kicsi émejgésem meg hányinger de ez máskor is fordult már elö meg a hányingerrel nem birtam parfüm illatokat de ezis meg szünt es vagy 5 nap mulva vagy 8 nap mulva várom a menim már van derekfájásom mert 21 edik napban vagyok és még is pisilek sokat miközben a negyedét isyom meg annak ami egésznap kijön ugy hogy szerintem ez nem terhesség szerintetek?
2013. okt. 25. 16:49
 3/3 A kérdező kommentje:
valaki valamit irjon annyira varom
2013. okt. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!