Valami nem stimmel. Mik ezek a tünetek?
Nem rég, pár nappal ezelőtt lett vége a két hetes vírusos betegségemnek, de már teljesen jól voltam, azonban a betegség alatt hasmenés, hányás, szédülés, ájulás.. minden volt, és most már teljesen jól is vagyok.. de a tünetek közül a szinte minden felállásnál való megszédülés, émelygés nem múlt el.
Rengeteget eszek, állandóan éhes vagyok, szédülök, és a menstruációm is késik (nem sokat, 3 napot eddig).. ezeket én mind a betegségnek tudom be, hogy még talán 1 hét nyugi után sem sikerült teljesen kihevernie a szervezetemnek, de már nem vagyok biztos ebben.. nem tudom mi van velem..
Szerintetek? Vagy bármi ötlet?
Normális válaszokat várok..
15/L
Bár nem vagyok orvos, de szerintem a felállásnál történő megszédülés lehet alacsony vérnyomástól.
33/F
belefér bőven a menzesz késés ,a gyengeség és szédülés is.
Eléggé megviseli a szervezetet egy 2 hetes betegség. Ez idő alatt ne jutottál megfelelő táplálékhoz,ásványi anyaghoz,vitaminhoz.Ahhoz,h a raktáraid ismét megteljenek sok időre van szükség. Egyél sok húst,gyümölcsöt,zöldséget és igyál nagyon sokat! Jobbulást!
Rendben, köszönöm, most megnyugodtam egy kicsit. :)
Igen, eléggé komoly vírus lehetett.. két hétig alig ehettem, több mint 7 kg-t fogytam, amit most már lassan de sikerülget visszaszednem (felnőttek örömére.. bár nekem jó volt vékonyan). :)
Gondolom ez viselte meg annyira a szervezetem.
Rendben köszönöm, igyekszem.
Csak a tünetek alapján másra is gondoltam és rettentően megijedtem, bár tudom az lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!