Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valakinek szobaba kutyája...

Ha valakinek szobaba kutyája van és gyereket szeretne akkor hogy lehetne megoldani, a baba ne kapjon el semmit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy,hogy rendszeresen viszi állatorvoshoz,oltatja és 3 havonta féreghajtózza.
2013. okt. 21. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a kutya be van oltva és tiszta, akkor mit kapna el? Mondjuk kicsi gyereket biztosan nem engednék a közelébe. Esetleg legyen egy szoba, ahová a kutyának nincs bejárása, ott nyugodtan leteheted a babát is a földre. Egyébként meg gyakrabban kell porszívózni, a kutyát is fürdetni kell, és ne nyalogassa a gyereket :D Terhesen azért te se nagyon érintkezz vele, ha nem muszáj.
2013. okt. 21. 09:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Mindenkèpp ùgy szeretnêm , hogy a kutya ne mehessen be a baba szobájába.

Jah ès a dokihoz mindig viszem a kutyámat......irtam, hogy szoba kutya tehát : oltva ....stb

2013. okt. 21. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor nincs miért aggódnod. A macska lenne veszélyesebb, a kutyától semmi baja nem lesz a kicsinek.
2013. okt. 21. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem 3 kutyám van (biológus, viselkedés kutató vagyok ) és 2 gyerekem mind a ketten egészségesek semmi bajuk nem lett, pedig meg is nyalták őket már az elején és nem is zártam ki a kutyákat mert azt frusztrálhatja , és a kicsi felé agresszivitás alakulhat ki. Kettesben soha nem szabad hagyni őket és inkább a gyerekre kell figyelni nehogy úgy kapjon a kutyához...az első pillanattól kezdve kell a kutyával tudatni hogy az új tag felette áll de ez az eddigi életvitelét nem változtatja meg, ha normális idegrendszerű, nevelt nincs gond. Az egészségről meg annyit (mert hosszan lehetne magyarázni) ember emberre sokkal veszélyesebb a legtöbb betegség faj specifikus.
2013. okt. 21. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Mit tegyek,hogy a kutyam elfogadja a babat? Mert ugye bar ahoz van hozza szokva, hogy mindenki vele foglalkozik!
2013. okt. 21. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!