Palástfű és cickafark teázással sikerült valakinek már baba?
Nekem sikerült!
A fog.gátló abbahagyása után 45 napos ciklusaim lettek. Elkezdtem homerozni mivel a nodokimat nem igazán érdekelte a problémám. Egy-két hónap után latszodott a gorbemen h nem tud megrepedni a tuszom (cikk-cakk görbe+ hosszan tartó tojásfehérje nyák). Ekkor olvastam utánaeezeknek a teaknak h a cickafarknak tüszőrepeszto hatása van. Szóval elkezdtem inni... 37 majd 31 napos ciklusaim lettek és a 4. Ilyen hónapban már meg sem jött! :-)
Egy megjegyzést még engedj meg: ahogy olvasom, szerintem te nem jól iszod a teakat!
A cickat a mensi elmúltával kell elkezdeni és ovuig kell inni. Ha megvolt az ovu kell váltani a palastfure amit mensiig kell inni. Mensi alatt semmit ne igyál, főleg ne cickat mert verboseget okoz!
Szerintem a teazas mellett érdemes mérni a hőt, vagy ovutesztelni h tudd mikor kell váltani a teát.
Sok sikert, ne keseredj el, figyeld a tested jelzeseit! Sikerülni fog!!!
Homerozesnél fontos, h mindig ugyanabban a reggeli időben mérd, úgy h ne mozogj előtte. Vagyis, készítsd oda az ágyhoz karnyújtásnyira a merot és mielőtt kikelnel tedd a szadba, a nyelved alá. (én ott mertem) ha tudod a hagyományos homerot hasznald, és 5 percig mérd! Ha digitalissal mered, akkor is 5 percig tarts bent hiába csipog előbb!
Az értékeket jegyezd fel (cikus.hu vagy akár telefonos progi segít ebben).
A görbe értelmezésében sok oldalon találsz leírást.
Két részre lehet osztani a ciklust. Ovu előtt a hő ugrál. Ovukor leesik, majdhhirtelen felugrik. Ez jelzi h megvolt az ovu. A mensiig a hő fent marad majd mensikor leesik. Ha terhes lettél a hő fent marad, nem esik vissza.
Ami nagy általánosságban igaz, h az ovu után 12-14 nappal jon a mensi. Ez fix, tehát ha vkinek nem 28 napos a ciklusa annak az ovu előtti szakasz hosszabb v rövidebb.
A hő mellett a folyást is érdemes feljegyezni. Ovukor tojásfehérje szerű, ez a legtermekenyebb folyás, ekkor kell együtt lenni.
Még hosszan irhatnam, de a lényeg nagyjából ez. Szerintem olvass utánna a témának, szerintem nagyon érdekes. :-)
2. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!