Hány hónapig "teáztatok"? (cickafark+ palástfű) Mikor jött össze a baba, segített a tea nektek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 20:33
1/9 anonim válasza:
2 hónapig ittam a teát,jól bezavart a menseszembe,mikor abbahagytam,a következő hónapban összejött a lánykám.-)
2/9 A kérdező kommentje:
És előtte mennyi ideig próbálkoztatok? Lehet, hogy mégis segített? :)) Egyébként gratulálok!
2012. ápr. 26. 21:54
3/9 nini24 válasza:
ÉN egy hónapig, vagyis az első felében ittam a cickát, szedtem folsavat és E-Vitamint, de nem lett peteérésem. Majd a 26.napon beszereztem Mastodynon cseppet, és rá pont két hétre pozit teszteltem :-)
11 hetes kismami és egy 19 hónapos csajszi anyája
4/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) Igazából szerintem nekem van peteérésem (legalábbis fájdalom, folyás alapján), csak van kb. egy hetes ingadozás a ciklusomban, gondoltam rendezem. Most kezdem majd a 3. teás hónapot, összességében pedig a 10. hónapunkat. Eddig semmi. Persze ha eljön az egy év, megyünk dokihoz, csak hát hiába ne stresszeljen rá az ember, csak ott van mindig a gondolat....
2012. ápr. 26. 22:52
5/9 anonim válasza:
Nekem az első hónapban segített:)) így ittam/szedtem: beszereztem ovutesztet,cicka peteeresig,pozi ovutesztes nap után meg 1 napig ittam,h repedjen meg a tüsző,onnan palastfu. Zafiros baratcserje ciklus elejétől napi 1 szem. Plusz 200 mg E vitamin,meg 1000mg C vitamin. Ezt naponta én is szedtem,meg a párom is. A spermakat ez nagyon megtuningolja,nekünk meg segít vastagitani a mehnyalkahartyat!!! :)) így teszteltek most 5 hónap után pozitív:)) a palastot azóta is iszom!:) sok sikert!!!!!!! 4+4 hetes pocakos :))))))
6/9 A kérdező kommentje:
Húúú, gratulálok! :)) Akkor neked pozitív tapasztalatod van a teákkal kapcsolatban, ennek örülök :) Én most Femibiont szedek, teákat iszok, a párom Bio-szelénium 50+cink-et szed. Ha nem lesz eredmény, akkor lehet, hogy én is veszek még plusz E-vitamint, meg C-vitamint, meg a barátcserjét is kipróbálom!
2012. ápr. 29. 16:02
7/9 Fanina válasza:
szia! 20hónap után sikerült,tavaly szeptemberbe kezdtem a teákat novemberig,közbe adtam a páromnak c,e vitamint meg folsavat.Utána feladtam,és úgy döntöttem jövőre irány az orvos,de közbe meg már 13 hetes vagyok februárba derült ki a jó hír!!Úgy hogy egy próbát megér.
sok sikert!!!
8/9 Fanina válasza:
Utána olvastam jobban és később fejti ki a hatását nem azonnal!!
9/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked is!! Ez tényleg nagyon jó hír, akkor van esély, hogy nekem is használjon majd, remélem, hogy bejön :) Köszönöm, hogy te is írtál! :)
2012. ápr. 30. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!