Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy szellőző...

Létezik olyan, hogy szellőző fóbia?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta rettegek a szellőzőktől és a nagyobb lefolyóktól. Idegen helyeken nem merek elmenni wc-re sem! Ti hallottatok ilyesmiről?
2013. okt. 19. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért félsz tőle?

Tartasz tőle, hogy kijön belőle valami? Vajon tudat alatt azt hiszed, hogy veszélyesek lehetnek?

Szerelj szét egyet apukáddal, vagy ha nagyobb vagy, akkor a haverokkal. Az legyűrheti a félelmedet.

2013. okt. 20. 10:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, hogy miért félek tőle! Tudom, hogy nem jön ki belőle semmi, meg, hogy be sem fog szívni...:) Apum meg sajnos nem érti meg, hogy én félek tőle...haveroknak meg nem merem elmondani :/
2013. okt. 22. 19:22
 3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy létezik-e... de én is rettenetesen félek, a vízelvezető lyukaktól még jobban. Ha gondolod írj privit! :)
2014. ápr. 13. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is szellőző fóbiám van. Rettegek a panelházakban végigfutó szellőző aknáktól és a bennük lévő csövektől, plázákban, nagyobb épületekben a szellőzőktől szintén. WCre csak hunyorítva, reszketve tudok elmenni ilyen helyen, ha még hangos ventillátor is párosul hozzá, akkor be sem teszem a lábam. Tudom, hogy nincs benne mumus, nem tudom megmagyarázni miért van ez. Rólam.is kevesen tudják és nem is veszik komolyan, pedig rettenetes. Inkább aludnék kígyókkal vagy bármi, csak egy ilyen helyre ne zárjanak be.
2016. jan. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!