Mindkét nagylábujjam gombás, és fel van dagadva, alatta látszik a fekete elszíneződés, megpuhult, és fel tudom picit hajtani. Bőrgyógyászatra nem tudok elmenni mert előjegyzés alapján megy, és úgy 3-4 hetet kell várnom. Addig mivel kenegethetném, mit csinálhatnék hogy ne legyen csúnya meg ilyen ronda? :S
2009. nov. 11. 19:36
1/9 anonim válasza:
Persze előjegyzés alapján megy, de ha holnap odaállítasz és kérsz egy sorszámot, akkor adnak és megtud nézni a doki!!!Max.kivárod azt az időt míg az időpontosok sorrakerülnek!
2009. nov. 11. 19:49
2/9 anonim válasza:
Mit gondolsz például a háziorvoshoz is, ha holnap elkapok valamit, mikor kértem volna időpontot? 3 héttel előtte??
2009. nov. 11. 19:50
3/9 anonim válasza:
Hát nálunk be nem jutsz, ha nem jelentkeztél be! Egyetlen kivétel van: ami súlyos, ezért sürgős.
A gyógyszertárban kapsz lábgombára sokféle szert. Kérj olyat, amit a gyógyszerész -az elmondott tüneteid alapján- a leghatásosabbnak ítél.
2009. nov. 11. 19:57
4/9 A kérdező kommentje:
Könnyű beszélni így látatlanba. Nem egyszer fordult elő hogy végigvártam a sort és mivel a telefonos előjegyzéseket hamarabb behívják, hazaküldtek minket hogy menjünk máskor............................. én meg mivel dolgozok, nem tehetem meg hogy mindennap ott bohóckodok hogy vajon behívnak e vagy nem ... boccs
2009. nov. 11. 20:28
5/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha puha és fel tudod hajtani, akkor valószínűleg lekapják. Ne a bőrgyógyászatra menj hanem a sebészetre (Ha a kartonozóban kérdik, mi a baj, azt mondod, megsérült a körmöd. Lehet, még aznapra is jut hely.), ők el tudják látni illetve gyógyszert is ugyanúgy tudnak rá írni. A szomszédunk egy gyulladt bütyökkel ment a sebészetre és rögvest kikezelték a körömgombáját is :=).
Addig is, amíg eljön a nagy nap, amikor bejutsz a rendelésre, házilag kezelgetheted vény nélkül kapható szerekkel - ezt tényleg a patikussal érdemes egyeztetned, mit ajánl, mi az ami számodra árban megfelelő, munka mellett melyiket egyszerűbb használni, stb.
2009. nov. 11. 20:42
6/9 anonim válasza:
Nem az hogy könnyű beszélnem ne haragudj, de ÉN is dolgozom, egyébként meg van egy kicsi gyerekem is szóval nem rohángaszhatok csak úgy, csupán SAJÁT tapasztalatból merészeltem válaszolni. Engem így még sosem küldtek el, ezért bátorkodtam felhozni a sorszámos megoldást. Egyébként megsem fordulna a fejemben hogy ne menjek sürgősen dokihoz ha esetleg rohadna a lábam! Hülye lennék 2-3 hétig nézni, amit utánna nehezebb kezelni! BOCS...
2009. nov. 11. 20:47
7/9 anonim válasza:
Ja, és ne hülyítsd a népet, mert ha adnak sorszámot, akkor BE IS KELL hogy hívjanak! Bocs...
2009. nov. 11. 20:51
8/9 A kérdező kommentje:
Jaj ne mondd már h hülye vagyok hát elküldtek ..... te voltál ott vagy én??? mert tuti ÉN és nem te!!!!
2009. nov. 11. 20:59
9/9 anonim válasza:
Ha te mondod akkor persze elhiszem ehhez kétség sem férhet!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!