Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet beszívniiii...

Milyen érzés lehet beszívniiiiiiiii?

Figyelt kérdés
sokat hallottam már a narkóról,füvezésről .. és tudni akarom mit érzel olyankor? tudsz magadrol? mármint tudod mit beszélsz? pl,.köszül nézel ha átmész az uton..ilyenkre gondolok ? jó érzés?
2013. okt. 19. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen narkóról? Ezer féle van, ezer féle hatással. A fű a legveszélytelenebb ezek közül, tudsz magadról természetesen, körülnézel az úton mielött átmész, sőt, több mindent szűrsz le az aktuális helyzetekből mint normal helyzetben, ezért is nevezik tudattágításnak.
2013. okt. 19. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. okt. 19. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
ha a fűre gondolsz ott tudsz magadról csak ellazulsz kitágul a világ de nem leszel más tudatállapotban mint mondjuk a piától. ezért is van hogy hollandiában vezethetsz befüvezve de bepiálva nem.
2013. okt. 19. 13:42
 4/7 A kérdező kommentje:
és azt le kell tüdőzni meg ilyenek ?
2013. okt. 19. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:
ha cigibe tekered akkor nem árt meg lent is kell tartani.
2013. okt. 19. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
és a drog kup? azt is bent kell tartani?
2013. okt. 19. 17:49
 7/7 anonim válasza:
Régi kérdés ,de azért válaszolok rá. Az elszívott mennyiségtől a fű fajtájától is függ, hogy milyen lesz az élmény . Vezetni egyik olyan országban sem lehet a hatása alatta ,ahol legalizálva van vagy valamilyen formában elérhető. A fű kihatással van az érzékelésre a körülöttünk levő világ felfogásában . Én jobban élvezem azt ,ha kevesebb mennyiséget szívok ,ilyenkor nem jön annyi flesh, sokkal inkább jó hangulat ,nevetés , nagyon ,hangsúlyozom nagyon fontos a társaság a jó társaság. Túlszívni magad kicsit sem ajánlatos ,elég durván el tudsz veszni és nem tudod a körülötted levő világot feldolgozni ,minden újnak tűnik ,mintha egy új dimenzióba kerültél volna át . Aztán a tévképzetekről nem is beszélve ,amikor nem tudod magad elengedni és mindenen görcsölsz : vajon mit gondolnak rólam ,biztos rajtam nevetnek . Ezeket legtöbbször magadnak generálod ,meg kell tanulni az érzéssel bánni és lazítani ,ez egy folyamat , valakinek elsőre jó élménye lesz a fűvel kapcsolatban ,valakinek meg egyáltalán nem. Ez emberfüggű. Jó lelkiállapotra érdemes szívni ,ha vannak elnyomott problémáid ,feldolgozatlan traumáid akkor ezek előjöhetnek és inkább lesz egy negatív érzés.Füvezni jó ,viszont a mennyiség sem mindegy és a gyakoriség ,ugyanis a füvezésnek is vannak árnyoldalai. Nem mindegy ,hogy valaki a hét minden egyes napján be van tépve ,vagy egy hónapban 3x. Ez idővel meglátszik , nagy kihatással van a rövidtávú memóriára negatív szempontból ,nehezen tudsz tanulni ,megjegyezni dolgokat , esetleg elhagysz dolgokat. Én hetente ,kéthetente szoktam tépni,viszont volt már arra is példa ,hogy egy egész nyarat ki bírtam a fű nélkül és nem is hiányzott. Röviden összefoglalva~ mindenki döntse el ,neki mi a jó ,ez a drog nem mindenkinek paszol, van egy ismerősöm akivel egy éve még szoktam tépni ,ez az időszaka egy max kettő hónapig tartott aztán azóta sem tépett ,ő azt mondta ez nem az ő világa. Az érzés ~ sokszor változó ,nem mindegy a hely az idő sem ,olyankor kell amikor senki nem zavar és van egy jó társaság is ,ha lehet bent ,meleg helyen . Legyen nálatok víz vagy üdítő mert könnyen meglehet ,hogy száradni fogtok ,ha lehet inkább víz .Aztán jöhet a kaja flesh ,amikor felzabálnád az egész hűtűt annyira kajás vagy és tök mindegy milyen elb@$£ott kaját eszel úgy is nagyon finom lesz! A piros ,szilvaalakú szem az tipikus ,ha szívsz. Nézd csak meg Wiz Khalifát betépve. A zene ilyenkor nagyon jó tud lenni én főleg Drumot hallgatok. Az érzést leginkább ahhoz az érzéshez tudnám hasonlítani,amikor év vége van a suliban és izgatottan várod a bizonítvány és a nyári szünetet .
2020. jan. 18. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!