Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Közvetlenül a köldök fölötti...

Közvetlenül a köldök fölötti görcsös/szúró érzés. Bővebben lent. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok rendszeresen edzek, szinte naponta évek óta, hasazok is, nemrég újítottam be a hasprés gyakorlatokat a felülés mellé, hogy később teljesen felváltsa majd azt. Tegnap suliban azt éreztem mintha begörcsölne az izom azon az egy ponton, és este is éreztem, nem tudtam nagy levegőt venni vagy kinyújtózni sem, sőt, percekig felegyenesedni sem tudtam teljesen. Nem hiszem hogy a gyomrom görcsölt volna hiszen az teljesen más érzés, az izomra gyanakszom. Mi lehet az oka?

2013. okt. 12. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Érintésre vagy nyomásra érzékeny? És valami elváltozás látszik esetleg? Ezek alapján könnyen lehet köldök vagy hasfalsérv.

Ha még pár nap múlva is érzed, nézesd meg orvossal.

2013. okt. 12. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Már csillapodott, de egyébként mindkettőre érzékeny, főleg reggelente fáj..
2013. okt. 15. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ránézésre látszik valami ott (kis dudor, vagy a köldököd megváltozott, ilyesmi), vagy csak a fájdalmat érzed?
2013. okt. 15. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs ott semmi dudor, semmit sem látok, azon a helyen ahol fáj inkább horpadást érzek mint dudort..
2013. okt. 15. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha már majdnem egy hete, és ennyire fáj, én megmutatnám egy orvosnak...
2013. okt. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!