Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki Concort...

Van itt olyan, aki Concort szed magas pulzusszámra és alacsony a vérnyomása?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérdezni mennyire vált be?Voltak mellékhatásai? Nem vitte le nagyon a vérnyomást is?
2013. okt. 11. 17:47
 1/4 anonim válasza:
Én Concort szedek már évek óra magas pulzusra.Nekem nagyon jól bevált,semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam magamon.Viszont,ha hirtelen hagyod abba a szedését vagy kimarad egy adag,rosszabbodhat ax állapotod.Tapasztaltam...
2013. okt. 16. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Elkezdtem szedni és tényleg jó.A vérnyomásom nem vitte le jobban, a pulzusom viszont szépen rendeződött és egyenlőre semmi mellékhatás.
2013. okt. 18. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én Prenessát és Concort szedek, a legkisebbet mindkettőből. A concor olyan szinten levitte a vérnyomásomat, hogy többször elájultam, van, hogy a pulzusom hirtelen leesik 50-re, csillagok látok.

Viszont a többi gyógyszer nem vitte le a 80-as pulzusomat, ami amúgy teljesen normális, csak én attól is rosszul vagyok, nekem az már nagyon magas...

2013. nov. 7. 19:06
 4/4 anonim válasza:
Szia! Én is concort szedek 2.5 mg os-ból egy felet. Így 60-75 körül van a pulzusom. Nekem főleg az a bajom hogy hirtelen felmegy 100-120-ra is aztán vissza. Ilyenkor nagyon megijedek.
2015. jún. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!