Hogy tudnám nem rágni a körmöm?
Figyelt kérdés
helló azzal a problémával küzdök mint szerintem több millióan rágom a körmöm:S ez szerintem gusztustalan nem tudok leszokni kipróbáltam minden kence-ficét de nem hat van valami praktikátok ezzel kapcsolatban ?
előre is köszi
2009. nov. 9. 11:37
1/5 anonim válasza:
Akaraterő kell hozzá...
Egy ideig én is rágtam, utána a köröm melletti bőrt, most már rágózok.. Ez sem épp jó mulatság.. Napi 2-3 csomag rágót elfogyasztok... Mindig van a számban, de ha elfogyott és nincs, akkor remegek, ideges vagyok, minden bajom van...
14/L
2/5 anonim válasza:
Akaraterő. Semmi más nem kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
Akaraterő !
Régen én is rágtam aztán leszoktam és a köröm melletti bőrt rágtam de már egyiket sem. Csak akarni kell.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi all akkor akarni fogok :D ^^
2009. nov. 11. 20:34
5/5 anonim válasza:
Ez egy elég önkéntelen folyamat tehát a tudatnak nem mindig van ráhatása, ha akarod is, de mégse megy lehet kapni patikában keserű ízű anyagot rá így amint a szádba vennéd észreveszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!