Sztressz depresszio miatt fajhat ennyire a fejem? Ezek lehetnek a kivalto okok? Mit kezdjek a sulival?
Kimerultseg,faradtsag,alvashiany,szorongas,felelem,gyakori stressz,mozgashiany,depresszio,zajerzekenyseg stb.stb.
Nem tudok mar mit kezdeni magammal,migrenem van vagy mi van velem nem tudom.Ma nagyon elkezdett feloldalt gorcsolni a fejem a szememmel egyutt, olyan erzes volt mint ha egyszerre nyomtam volna be egy veder fagylaltot,iszonyu erzes......Aztan par percre,hogy ettem ram jot a nagy a hanyinger pedig keveset ettem. Lehet a hus miatt ami nem igazan esett jol de abbol se sokat ettem.Mostanaban szinte nincsennek nyugott napjaim,sok teher zudul ram, a tanulas miatt nincs semmire se idom, depresszios is vagyok mar honapok ota, a kornyezetem se megfelelo, nem tudom beosztani az idomet, alvaszavarom van nyar ota! Es emiatt az alvashiany miatt egesznap faradt vagyok,nyomott,tompa nem tudok konctralni stb.Csak akkor tudok el aludni koran ha nagyon faradt vagyok, altalaban 1-2-kor alszom el, neha nehezen.Sok problemaim vannak itthon is a suliban is, lelkileg egy roncs vagyok, idegbeteg es meg sorolhatnam.
Probalom beosztani az idom, vhogy ugy csinalni a dolgokat hogy mindenre legyen idom de ez a fej fajas tonkre tesz,hatraltatt mindenben es anyu nem tudja megerteni,hogy mennyire rossz emiatt mindennap ott kell rohadnom a suliba teljesen ertelmetlenul, nem tudok tanulni csak meg jobban tonkre teszem magam ott a multkor majdnem tudogyulladast kaptam, azota is ahanyszor meg fazom masnapra be dagad a torkom, nathas vagyok faj a hatam minden bajom van. A tanarok is csesztetnek, az a qrv@ osztaly egesznap fesztivalozik, agyverzest kapok toluk!!!!!!!!
Az oszt.fonokom a multkor elkezdett nekem predikalni,hogy mennyit hianyzom mi van velem miert megyek mindig haza? JO KEDVEMBOL MEGYEK HAZA SULIBOL! Egyszer ha beteg az ember nem fog ott dogleni a padba azok a szellemi fogyatekos gyerekek is meg potoljak nekem az ideget NA HOGY LEHET EZT KI BIRNI???? Anyunak az a fo,hogy ott legyek, lassanak,HOGY OTT VAGYOK CSAK NE LEGYEN HIANYZAS AZ EGESZSEGEM MEG LE VAN SZARVA ABBA A HIDEG SULIBA MEG KELL FAGYNI ES MEG ENGEM HIBAZTATNAK A VEGEN,HOGY NEM TUDOK MAGAMRA VIGYAZNI......na persze.....kotott szvetterekbe jarok,jol fel oltozom meg is fagyok meg! Nem tehetek arrol,hogy anyu nem tud el vinni az orvoshoz csak tomi belem a sok gyogyszert holnapra mar kutya bajom amugy is csak fekszem itthon hat inkabb menjek suliba! Ugye milyen jol hangzik??? -.- -.- -.-
Elegem van ebbol az eletbol!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!