Pszichológus-hoz kéne fordulnom?
Hasonló helyzetben voltam anno én is,igaz nem dobáltak,de mindig csúfoltak.Mára én is lefogytam és próbálok a legjobb formámban lenni.
A mai napig én sem vagyok ezen túl igazán,az ember nem felejt könnyen.Viszont azt már elértem,hogy megtanítottam magamnak,hogy az a fontos,hogy én mit gondolok magamról,illetve milyennek látom magam és nem kell mások véleményével foglalkozni.
Viszont,ha nálad ennyire súlyos a helyzet,akkor fordulj szakemberhez,az segít,viszont azt tudnod kell,hogy ahhoz,hogy rendbe gyere lelkileg,ahhoz Te kellesz legfőképp.Akarnod kell!Gondolkozz másképp,lásd másképp a környezeted,illetve magadat is!Aztán próbálj Te is a legjobb formába jönni,öltözz csinosan,adj magadra.Nagyobb lesz az önbizalmad is!És mikor majd így meglátnak azok az emberek,akik régen megszóltak,csak ámulni fognak.És ennél jobb visszaigazolást nem kaphatsz! :) Mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!