Nagyon keserű gyógyszert (Medrol) kell szednem, ötletek hogy ne érezzem az ízét?
Nemár, te is Remicadet kapsz? :) én csak kaptam sajnos decembertől júniusig, teljesen tünetmentes lettem tőle, híztam tőle, jó étvágyam lett, stb.. nagyon nagyon jó volt, csak ugye elkaptam 1 vírust júliusban, amitől lecsökkent a trombocitaszámom 9ezerre 140ezerről, és a doki szerint a remicade-től kaptam el.. de szerintünk nem, mert most megint lecsökkent 2 hete, pedig sajnos már nem kapom a remit június óta.. februárban is elkaptam vmit, herpesz jött ki a vállam-nyaki csontom között az infúzió másnapján, és a helye megmaradt, heges.. :/ de nem feltűnő, de ez a a medrol most annyira nem kellene, a bőröm is tönkrement tőle, a combomon szétszakadt kicsit a bőröm a nyári megbetegedés miatti szedésnél.. állítólag nem fog elmúlni sose, csak halványodni, olyan rossz..
amúgy téged hol kezelnek? heim pálban? ki az orvosod? ha gondolod, priviben is írhatsz!
ja lenne még pár kérdésem. milyen gyomorvédőt és vasat szedsz? én a Losecet,Kaldyumot+Imurant. vérszegénységre szeded a vasat? nekem sokszor van vashiányom, sokszor szedtem már sokfélét, mindig is olyan fehérbőrű voltam, lehet h a vérszegénység miatt.. (de mostanában sok ember szerint olyan tökjó a twilight miatt.. xD) és a Xalazin mire jó? milyen vitamint szedsz még? nekem is kéne, de nem tudjuk mi lenne jó..
a kérdezőnek: mennyi medrolt szedsz naponta és meddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!