Nagyon keserű gyógyszert (Medrol) kell szednem, ötletek
hogy ne érezzem az ízét?
Biztos megvan az oka, hogy nem kapszulában adják, de én a keserű gyógyszereknél úgy szoktam, hogy bemegyek a gyógyszertárba, veszek kapszulát (pár forintba kerül 1 db), porrá zúzom a gyógyszert, beletöltöm a kapszulába, és már nem is keserű. :)
2009. nov. 9. 08:54
2/16 A kérdező kommentje:
de jó ezt nem is tudtam :)
Mézzel is be lehet venni, én sem birtam a keserüt.
2009. nov. 9. 09:24
sógornőm 3az egyben kávéval veszi be
2009. nov. 9. 09:29
Én is szedtem medrolt borzalmas az íze..:S
én egy kiskanál lekvárba tettem bele és ugy gyorsan le nyeltem....
2009. nov. 9. 16:58
én is szedtem medrolt, nagyon gyorsan nyeltem le mindig, de kb 2 hét után már 'megszoktam' az ízét, nem volt már keserű,csak ha lassan vettem be.. amúgy neked mire kellett szedni? nekem először a crohn utána 2x a trombocitaszámlecsökkenés miatt kellett.. jelenleg is szedem, 2 hete, jövő hét közepére hagyom abba elvileg..
2009. nov. 27. 21:36
11-09 16:58
én is Chronra szedtem...
Te mióta vagy beteg?
2009. nov. 28. 21:27
Én már 3-4 éve. Te? Szedsz jelenleg valamilyen gyógyszert? én csak az Imurant, meg most ideiglenesen a medrolt a vérlemezlecsökkenés miatt.. szeretnénk majd elhagyni egy idő után az imurant is, nem tudom mennyire lehetséges ez? amúgy nyugvóban van a gyulladásom december óta, nincs tünetem, csak baromira puffadok mindig. te nem szoktál? hogyan oldod meg ezt? én szedtem már espumisant is, de nem használt. tudsz bevált tippeket, hogy mi jó neked és mi nem? én szénsavasat nem tudok inni+tejet, de túrórudit pl igen.. adhatnánk tippeket egymásnak, sokat segítene! köszi!
2009. nov. 29. 09:49
Én 3 és fél éve vagyok beteg.. 3 évig minden télen ki jött rajtam és akkor nagyon lebetegedtem én akkor szedtem szteroidot. Tavaly műteni akartak de kaptam a Remicadet...(ezegy infúzió amit 2 havonta kapok) és az nekem most tökéletesen bevált :)
Én most Imurant,Xalazint, és gyomorvédőt szedek.. amelett még vitamint és vasat is.. én úgyanúgy iszok szénsavasat, tejet.. nem érzem ugy hogy lenne tőle valami gond. A puffadással nekem is sok bajom van:S eddig nem tudtam vele mit csinálni
Te hány éves vagy?
17L
2009. nov. 29. 19:58
10/16 A kérdező kommentje:
Súlyos tüdőgyulladásom volt ezért kell szednem, még mindig sajnos szeptember óta. Én is puffadok és nem tudok mit csinálni, de mostanában úgy szoktam bevenni hogy lekvárral és így könnyebb. Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat!
19/L
Kapcsolódó kérdések: