Szoktatok mezítláb járni (fűben, homokban, sárban, vagy akár hóban)?
Figyelt kérdés
Ha igen,milyen érzés?2013. okt. 2. 16:04
11/20 anonim válasza:
Persze, homokban, vagy sárban olyan helyen, ahol nem néznek hülyének ha megteszem. Nagyon kellemes érzés, próbáld ki te is!
12/20 anonim válasza:
Nagyon jó érzés, felpezsdítő. Próbáld ki! :) De ha eddig nem tetted, akkor ne most kezd el... ;-)
13/20 A kérdező kommentje:
hát igen nincs nagyon olyan hely ahol ki próbálhatnám
2013. okt. 16. 14:19
14/20 anonim válasza:
Egy nem annyira forgalmas utca is megteszi a városban. :)
15/20 A kérdező kommentje:
olyan sincs nagyon vagy ha van ott ismerősök laknak és azok még jobban hülyének néznek
2013. okt. 21. 16:58
16/20 anonim válasza:
Vannak, akik problémákat szeretnek gyártani, és vannak, akik megoldásokat. Szerinted Te most melyik táborhoz csatlakoztál? ;)
17/20 anonim válasza:
Régen én is így voltam ezzel. Azóta rájöttem, hogy az ő gondolataik nem az én problémám. Én pedig miért ne tegyek olyat, ami jól esik és nem ártok vele, csak azért mert valaki furcsán néz? :)
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Fiú, vagy lány vagy?
Korod?
Egyébként sok hely van, ahol úgy lehet mezítláb lenni, hogy ne cikizzen senki. Pl. strand, folyópart, de akár kirándulás közben is, ha egyedül vagy, vagy ha rá tudsz venni legalább még egy embert, aki veled van, akkor kevésbé fogod kellemetlenűl érezni magad. A lényeg, eleinte ott tedd meg, ahol más is úgy van, vagy ha nem olyan helyen vagy, akkor kérjél meg valakit, hogy csatlakozzon hozzád.
19/20 A kérdező kommentje:
Én csak attól aggódok hogy ki mit gondolna rólam amikor mezítláb vagyok és folyton bámulnának az utcán
2013. okt. 24. 14:09
20/20 anonim válasza:
Mezítláb járni jó, aki szereti, hadd tegye....az pedig, hogy mások mit szólnak...túl kell tenni magad rajta, és fel kell vállalnod a mezítlábasságodat. Sokan teszünk így, még a fészbúkon is létrehoztunk egy mezítlábas csoportot: évente többször megyünk együtt kirándulni, beszélgetni, sörözni..természetesen mezítláb. Aki akarja, megtalálhat minket a www.facebook.com/groups/mezitlab/ alatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!