Szoktatok mezítláb járni (fűben, homokban, sárban, vagy akár hóban)?
Én élvezem.
Hóban nem sokáig, mert megfázok, de rövid ideig a lakásból kifutni, érezni az ezer apró tű szúrását, ahogy a hideg felpezsdít, majd vissza a jó melegbe, esetleg egyenesen egy forró lábfürdőbe, jó móka.
Szerintem a lényeg a mérték. Aki nem szokta, annak nyáron a homok is lehet nagyon forró. Meg sokan félnek mindenfélétől. Igaz, mezítláb érhetnek olyan balesetek (pl.: rálépsz egy darázsra, megcsíp), ami zárt cipőben ritka. Cserébe kapod az érzést, hogy közvetlen kapcsolatban vagy a világgal. Mindenki eldöntheti, bevállalja vagy nem? (Kivéve, akinek nem telik cipőre, de itt nem erről van szó, ugye?) ;)
Szóval, mértékkel, fokozatosan, megfelelő helyeken, nagyon jó dolog. :)
"mert ott be szólnak hogy miért vagyok mezítláb.."
Én is ezt hittem eleinte, de sok év alatt, egyetlen komolyabb "beszólásom" volt, azon is inkább lehetett röhögni. (Szegény ember a saját félelmeit megpróbálta rám vetíteni, aztán meg nem értette, hogy ez nem működik. Nekem másféle félelmeim vannak, mint neki, és semmi dolgom azzal, ami nem az enyém. Ez ilyen egyszerű.) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!