Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor nő rendszeresen a...

Mikor nő rendszeresen a szakállam?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok.Teltebb arcú alacsony srác.Szeretnék szakállat/borostát mert nekem elméletileg jól áll ,mert ugy nézek mint édesapám és neki borostás volt az arca ennyiidősen nekem meg csak a pelyhek vannak az arcomon. a testemem már mindenhol elindult a szőr növekedés de az arcomon csak pelyhek vannak.Más haverjaim is szakállasok.Mikor leborotválom az arcomat egy két szőrszál itt ott kinő de a pelyhek meg csak szúrósak.Ez jelent valamit?? Mikor lesz látható szakállam/borostám??
2013. okt. 1. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet megmondani pontosan.

Mindenkinek más és más. Nincsen rá tuti recept, törvény, hogy ekkor, és ekkor lesz erős bármilyen szőrzeted.

Várj türelemmel, bár tudom, hogy unalmas ezt hallgatni. :)

2013. okt. 1. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Majd hogy ha a nemi hormonok erősebben dolgoznak .Még a kamaszkorod végére sem értél .
2013. okt. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!