Vadkender ültetvényt találtunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval, úgy történt, hogy barátommal, kimentünk városon kívülre, és ott a kukoricásban a kitaposott úton keresztül mentünk vissza. Ám, akkor a kukoricák között az ösvényen félúton, Vadkender ültetvényt (cannabis-t) találtunk. NEM fogyasztottunk belőle természetesen, de mégis nagyon megdöbbentünk, hogy így gyakorlatilag bárki hozzájuthat egyszerűen, és a rendőrség le sem szarja.. Mit tegyek most? Hagyjam az egészet figyelmen kívül mintha misem történt volna? Vagy szóljak a rendőrségnek?2013. szept. 28. 19:40
11/18 A kérdező kommentje:
én nem értek az ilyenhez, hogy hogy és mikor lehet szívni, de nem is akarok!! :S
2013. szept. 28. 19:53
12/18 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a kapcsolódó kérdések között található egyik kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__3000252-v..
13/18 anonim válasza:
én tutira elfelejteném azt, amit láttam! ne menj a rendőrségre, mert ha megtalál a gazda, akkor az eléggé fog fájni!
14/18 anonim válasza:
Várj míg tovább nő! Ha most másfél méteres, tüzifának is eladhatod jövőre!
15/18 A kérdező kommentje:
14-es XDDD
2013. szept. 28. 20:01
16/18 anonim válasza:
Van névtelen telefontanú lehetőség. Keress rá, pont erre van.
17/18 A kérdező kommentje:
óó.. Az mi?
2013. szept. 28. 20:08
18/18 anonim válasza:
Semmit. Ha használni nem akarod, esetleg néha locsold meg.. Áh, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!