Vadkender ültetvényt találtunk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval, úgy történt, hogy barátommal, kimentünk városon kívülre, és ott a kukoricásban a kitaposott úton keresztül mentünk vissza. Ám, akkor a kukoricák között az ösvényen félúton, Vadkender ültetvényt (cannabis-t) találtunk. NEM fogyasztottunk belőle természetesen, de mégis nagyon megdöbbentünk, hogy így gyakorlatilag bárki hozzájuthat egyszerűen, és a rendőrség le sem szarja.. Mit tegyek most? Hagyjam az egészet figyelmen kívül mintha misem történt volna? Vagy szóljak a rendőrségnek?2013. szept. 28. 19:40
3/18 anonim válasza:
Merre van pontosan? (Csak viccelek.)
4/18 A kérdező kommentje:
Pápa város külső része. Öreghegy fele.
2013. szept. 28. 19:47
5/18 anonim válasza:
Mekkorák már, be lehet takaritani ?
6/18 A kérdező kommentje:
Elég nagyok, másfél méter magas ültetvények. De ha szólok rendőrségnek, lehet rám száll, a birtoklójuk... Egyszerűen nem akarok tudni róla, kár volt arra mennem...
2013. szept. 28. 19:49
7/18 anonim válasza:
Én a helyedben szólnék, de azért félretennék belőle előtte, mert miért ne...
8/18 A kérdező kommentje:
Nem terveztem használni őket... -.- Rosszra buzdító választól kíméljetek!
2013. szept. 28. 19:52
9/18 anonim válasza:
Nem lehet elszívni, szóval minek szólnál? Vagyis persze el lehet, de nem lesz semmi hatása.
Ha el lehetne szívni, akkor már nem lenne ott :)
10/18 anonim válasza:
én nem szólnék.majd ha megtudják ki szólt,rádszállnak stb.isten mentse meg azt az embert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!