Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sotret, fizikai megterhelés,...

Sotret, fizikai megterhelés, napfény, csontnövekedés?

Figyelt kérdés

Üdv,

1 Hónapja szedem ezt a sotret nevű csodát, és hát meg kell mondjam derültem egy párszor a mellékelt betegtájékoztató olvasása közben, kérdésem az, hogy a napfény az így kicsit sem érhet hozzám? Mert suliba azért járnom kéne... nem vagyok folyamatosan napon, meg ilyenek, szóval nem tudom ez így mennyire árt? A másik Konditerembe lehet vele járni? Vagy mire fel kell kerülni a Fizikai megterhelést? És ez, hogy a Csontnövekedés megállhat, ettől parázok nagyon... ez most komoly? Ha megtörténik mi van? Kész vége úgy maradsz, és lehet 30 évesen is úgy fogsz kinézni mint egy 15 éves? És olvastam azt is, hogy alá kellett volna írnom valami beleegyezést, én ilyet mért nem kaptam?

#fizika #napfény #Sotret #megterhetlés
2013. szept. 25. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Vannak gyógyszerek ami mellett kerülni kell az erős napfényt, azaz ne napozz és ne szolizz. Ettől még ki lehet menni az utcára és kell is valamennyi fény a szervezetnek, de nem javasolt tartósan napon tartózkodni.

A konditerem igen, erős fizikai megterhelésnek számít, így azt kerülni kell, ahogyan a rendszeres, megterhelő testedzést is. Sajnos a beleegyezéshez és egyébhez nem tudok hozzászólni, ezt hozzáértőtől kellene megkérdezni.

2013. szept. 25. 14:36
 2/2 A kérdező kommentje:
:( De akkor ha ilyenkor valaki Kondizik mi baj lehet? Egyszer csak meghal?
2013. szept. 25. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!