Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 21 éves nő vagyok 161 cm,55...

21 éves nő vagyok 161 cm,55 kg. Szerintetek ez normális? Vagy fogynom kéne?

Figyelt kérdés

2013. szept. 24. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egy kép sokat segítene eldönteni.
2013. szept. 24. 10:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt nem teszek fel:D
2013. szept. 24. 10:12
 3/15 anonim ***** válasza:

nálatok nőknél ez mánia hogy fogyni akartok állandóan?? -.-"

egyáltalán nem kell ez normális...

2013. szept. 24. 10:16
 4/15 anonim ***** válasza:
54%

Gusztustalanul kövér vagy, takarodj az edzőterembe izzadni te zsírdisznó! :D

Csak vicceltem. ;) Magasságodhoz megfelelő a testsúlyod, bár igaz, 48-50 kg-os testsúlyú lányt is láttam én már ezzel a magassággal, aki nagyon vonzó volt számomra. Egy kép sokat segítene, de ha nem akarsz feltölteni, akkor ne tölts, amúgy sem érdekelsz. :D

2013. szept. 24. 11:52
 5/15 anonim ***** válasza:
ez normális :) nem kell.
2013. szept. 24. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, de az a lényeg, h te jól érezd magad a bőrödben, te lásd magad csinosnak. Én pl.: 165 cm vagyok és 50 kg. Már sokan mondták, hogy hízzak egy kicsit, de én így érzem jól magam ezért ilyen maradok. Viszont volt egy időszak, amikor lefogytam(stressz miatt) 47 kilóra és nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. Akkor sem azért szedtem fel pár kilót mert azt mondták, hanem mert éreztem magamon, hogy szükségem van rá.

Ha így jól érzed magad, akkor maradj ilyen, viszont ha csinosabbnak éreznéd magad egy-két kiló minusszal, akkor adj le ennyit. Sokat ne, az már beteges lenne sztem.

2013. szept. 24. 14:57
 7/15 ZoltánII válasza:
Hát talán ha láthatnám a problémát, akkor biztosan meg tudnám határozni, de előbb mindenképp kézzelfoghatóbb adatok szükségesek!!!
2013. szept. 26. 20:43
 8/15 Pajti83 válasza:
Ezzel az aránnyal nem lehet baj, pont jó, de ne hízz!
2013. szept. 27. 10:20
 9/15 anonim válasza:

Van egy orvosilag megelhatározott index, ez a testtömeg index, Ide másolom:

Túl kövér vagy túl sovány vagy? De milyen az ideális...?

Gyakran vagyunk kegyetlenek vagy éppen elfogultak önmagunkkal szemben, ha kilóinkról van szó. A Nana segít e mindig időszerű kérdés eldöntésében.

Írd be hány kiló vagy: kg.

és hogy milyen magas: cm.

Nemed:

Nő Férfi

Testtömeg indexed: 21.22

Ez alapján súlyod Ideális

Testtömeg indexed alapján ideális a súlyod. Se hízásra, se fogyásra nincs szükséged. Amennyiben sokat mozogsz, eleget alszol és megfelelően táplálkozol, nagy az esélyed arra, hogy igazán hosszú életed legyen.

Gyakran vagyunk kegyetlenek vagy éppen elfogultak önmagunkkal szemben, ha kilóinkról van szó. A Nana segít e mindig időszerű kérdés eldöntésében.

Nemed:

Nő Férfi

Testtömeg indexed alapján ideális a súlyod. Se hízásra, se fogyásra nincs szükséged. Amennyiben sokat mozogsz, eleget alszol és megfelelően táplálkozol, nagy az esélyed arra, hogy igazán hosszú életed legyen.

Nemed:

Nő Férfi

Persze vannak kórságos divatok! manapság a lányok gizdának akarnak látszani. Az pedig nem szexi! sőt taszító!

2013. szept. 28. 11:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Holazakibxszarintottfénykép?
2013. szept. 28. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!