Nyöszörgés alvás közben?
Kb két hete éjjelente többször és hosszan (negyed-félórákig) nyöszörgök álmomban. Néha még magamat is felébresztem, de legtöbbször elég mélyen alszok.
Páromat már érthetően nagyon zavarja hogy a fülébe nyöszörgök, és igazából elég idegesítő/félelmetes is a hang amit kiadok (felvette, mert nem hittem el eleinte).
Már próbált ő is simogatni, nyugtatni hogy hátha rosszat álmodok, de nincs hatása - és őszintén szólva nincsenek is gyakran rémálmaim.
Az esetek többségében mélyen alszok és viszonylag kipihenten ébredek.
Nincs különösebb trauma az életemben - párommal remekül megvagyunk, ezt is elnevetjük csak engem már bánt hogy nem tud aludni.
Munkahelyem légköre utóbbi időben kicsit feszült, lehet emiatt van. :(
Nem tudom mi lenne erre a jó megoldás: meditáció, gyógynövényes nyugtató? Olyan hirtelen jött a dolog, előtte ilyen nem volt (néha beszéltem kicsit álmomban, de ritkán), remélni tudom csak hogy ugyanilyen hirtelen elmúlik, de szeretnék tenni érte hogy mihamarabb nyugodt legyen mindkettőnk éjszakája.
Akinek van tippe vagy átélt hasonlót, nagyon szívesen várom a tanácsát!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!