Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyöszörgés alvás közben?

Nyöszörgés alvás közben?

Figyelt kérdés
A babám álmában nyöszörög, meg hangokat ad ki.. én meg akár az éjszaka közepén is átcammogok, ha kell három percenként, hogy megnézzem mi a baj.. de a manó alszik, mint a bunda. Nálatok is van ilyen? Hogy különböztetitek meg az alvós hangokat az ébrentől? És mit csináltok, hogy ne mászkáljatok annyit feleslegesen?
2009. márc. 18. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
szia, nekünk volt légzésfigyelő én így csak akkor mentem ha sírt de akkor is csak egy két perc után...ilyenkor nem
2009. márc. 18. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

nálunk ugyan nincs légzésfigyelő, de én is "csak" akkor megyek, ha már sír és várok egy ici-picit, mert van, hogy Ő is csak álmában csinálja és mire leérnék a hálószobából már alszik is tovább :)

2009. márc. 18. 13:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is van ilyen, nem nagyon lehet ezeket a hangokat rögtön megkülönböztetni. Ha ébren van, és azt akarja, hogy felvedd, mert éhes, stb. akkor úgyis egyre hangosabban fog nyöszörögni, majd sírni. Egy kis nyöszörgés miatt ne mássz ki az ágyadból! Én mindig kivárom, legfeljebb már sír egy kicsit, mire felveszem :) Kellemes éjszakákat!:)
2009. márc. 18. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!