Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Piros arcbőr mitől lehet?

Piros arcbőr mitől lehet?

Figyelt kérdés

sziasztok,arra szeretnék pár tippet kapni hogy mitől lehet ez a piros arcbőr problémám. Nyár vége óta folyamatosan piros az arcom valamikor csak enyhén de valamikor nagyon bepirosodik, voltam allergiavizsgálaton és elvileg nem vagyok allergiás,lehet hogy a borotválkozástól ilyen,de már lecseréltem a borotvát és a habot is.

A rozáceát az orvos kizárta mert elvileg fiatal korba nem jelentkezik,még csak 17 vagyok!

2013. szept. 22. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem magas a vérnyomásod?
2013. szept. 22. 18:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Voltam mérettetni de nem ,ha izgulok akkor tényleg elég magasra és gyorsan ugrik,de ilyenkor régen is kivörösödött de pár perc és elmúlt,de most ha nem is nagyon de egész nap látszik rajta az arcpír.
2013. szept. 22. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Írd meg, milyen jellegű és pontosan hol jelenik meg a pirosság. Hámlik is? Szák körül esetleg? A pirosságon belül apró vérerek is látszanak?
2013. szept. 22. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Száj akart lenni!
2013. szept. 22. 23:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Pirosság az arcom két oldalán jelentkezik mint egy sima arcpír csak nem múlik el.vérerek nem látszanak benne.
2013. szept. 23. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Patt helyzet. Átnéztem egy csomó mindent, de sehol, semmi. Mégis inkább a rozacea jöhet szóba. A kort néha kijátsza a betegség. Járj utána komolyabb orvosoknál.
2013. szept. 23. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még volt/van egy tünetem mégpedig az hogy a szemem vérben szokott lenni valamikor szemész orvos nem lát fizikális elváltozást kötőhártya gyulladást mondták a kórházban,magán orvos pedig allergiára gyanakodott de allergiavizsgálaton semmit nem mutatott ki.

2013. szept. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!