Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire jelent nagy gondot a...

Mennyire jelent nagy gondot a 160 Pulzus szám?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok. Régóta van olyan problémám hogy néha előjön hogy a szívem eszeveszettül kezd verni. Régebben elmentem dokihoz azt mondták kinövöm, sajnos ritkán előjön azóta is. Most ma 6 perc alatt ennyit változott.

Először 121/68 Pulzus 157

108/68 Pulzus 148

120/48 Pulzus 80

Általában mikor hirtelen vissza esik megszoktam szédülni, most azon a kezem is lezsibadt. De többször mért a gép olyan eredményt ami ki sem mutatott csak 2.3. mérésre. Mire utalhat valaki szerint ez a pulzus probléma vagy esetleg szív ritmus zavar ? Valamint mennyire veszélyes ez ?

2013. szept. 11. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanezek a tüneteim voltak/vannak. Nekem csináltak szívultrahangot és az kimutatta, hogy túlcsapódik az egyik szívbillentyűm és ezért ennyire szapora a pulzusom. Mitrális prolapsus a "betegség" neve. Kaptam Betaloc-ot ami lassítja a szívverést. Menj el a háziorvosodhoz és kérj beutalót. L/21
2013. szept. 11. 14:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen, megfogadom a tanácsodat.
2013. szept. 11. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!