Gyenge és lassú szív verés?
Figyelt kérdés
60/ perc.. és alig ver a szívem.. szerintem nem normális mitől lehet? 16/F2013. aug. 11. 18:25
2/7 anonim válasza:
A 60-as frekvencia teljesen normális, sőt, még az 50-es is. Mi az, hogy "alig ver"? Alacsony a vérnyomásod?
3/7 A kérdező kommentje:
nem mértem.. de ha a mellkasomra teszem a kezem, szinte alig érzem..! és általában elég gyorsan ver. és tachycardiám is van.. ezért ijedtem meg nekem a normális a 90-10 nyugalmi
2013. aug. 11. 18:49
4/7 A kérdező kommentje:
90-100*
2013. aug. 11. 18:49
5/7 anonim válasza:
A 90-100 épp hogy túl sok nyugalomban, és hosszabb távon nem egészséges. Fiataloknál a 60-as teljesen jó, sőt, még a kicsit alacsonyabb is, feltéve, ha a vérnyomásod mellette rendben van. Semmit nem jelent, hogy a kezeddel mit érzel a mellkasod felett.
6/7 anonim válasza:
Fiatalok pulzusszáma magasabb szokott lenni. A normál pulzusszám 60-90 között van,de tachycardiáról csak 100 felett beszélünk. Egy 16 éves fiúnál normális a 90-100as pulzus. A 60 miatt sem kell kétségbe esni.
7/7 anonim válasza:
A 60/perc egy teljesen fiziológiás pulzusszám. Miért ne lenne normális? Azt, hogy "gyenge" te nem tudod megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!