Szerintetek normális ha reggel negyed 5 ig gépezik valaki?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 04:11
1/11 anonim válasza:
Nem! Én ráadásul pár óra és indulok suliba! :D csak mondjuk én azért vagyok még itt, mert tanultam...:S
2/11 anonim válasza:
sztem nagyon nem normális, de én is 6 kor fogok indulni suliba, nem tudtam egész éjszaka aludni:D aztán gépeztem meg tvztem, de sztem ma éjszaka próbáljunk meg aludni:D
3/11 anonim válasza:
Sztem nem :P
Én éjfélkor fekszem, 5kor kelek, aztán gépezek meg készülődök közbe.. :D
14/L
4/11 anonim válasza:
ÉN SEM TUDTAM ALUDNI.2 TŐL GÉPEZEK. MOST ATELIHOLD MIATT AZT MÁR MEGFIGYELTEM. DE FÁRADTAN NEM JÓ A MUNKAHELYEN. PEDIG MOST ÉN IS MEGYEK DOLGOZNI .
5/11 anonim válasza:
14/L én 10 kor megyek aludni és másnap 5:30-kor kellek és 7 kor mek suliba
6/11 anonim válasza:
05:35: tanulj már meg írni csitri :DDDDD
8/11 anonim válasza:
szerintem ez semmikor sem normális. ugyan mitlehet csinálni negyed 5ig a gép előtt, katonákra lövöldözni? vagy gyk-t olvasni? sztem ez beteges, mindenhogy.
9/11 anonim válasza:
csitri az anyád hogy fojtál volna le anyád lábán. úgy írok ahogy akarok aki akarja úgyis megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!