Bevált praktikák kézen lévő szemölcsre?
Nekem a kézfejemen volt szemölcs, bőrgyógyász anno Verrumal-t írt fel, az hatott, leszedte szépen, persze kellett hozzá vagy 2-3 hét.
Évekkel később a hüvelykujjamon jelent meg, mind a kettőn, ezen viszont a hypóval súrolás segített. Mármint ruhát mostam hypóval, kézzel, és így múlt el. Persze ezt a módszert nem feltétlenül ajánlom. :)
Én úgy csináltam, hogy beáztattam vízbe a kezem, aztán amennyit csak bírtam azt levágtam a szemölcsből (szinte az egészet, nyilván a gyökerét azt nem tudtam), majd bekentem vérrehulló fecskefűvel, utána vettem a Herbáriában Columbus tyúkszemírtót, ami csak 390 Ft. Jelenleg 4. napja kenek reggel és este és tegnap már le tudtam kaparni 5-ből 2-őt teljesen, 1-et félig, ma a másik kettőből tudtam kicsit lekaparni.
Szerintem próbáld ki te is ezt. Nem drága, ha esetleg nem használna, akkor sem buktál sokat, de nekem is segített, szóval hátha neked is :)
Pedig a Verrumal is így működött, hogy bekentem, a teteje elhalt, amit aztán levágtam vagy lereszeltem.
Sőt, az ecsetelés előtt is meg kellett alaposan reszelni a szemölcs tetejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!