Tegnap, amikor mértük a pulzusom 43 volt. Lehet a koplalás miatt? A vérnyomásom is alacsony.
Biztosan jól mértétek meg? Elég szoros volt a mandzsetta? Iszol eleget? (2-3 liter/nap)
Ha tényleg ennyi, akkor dokihoz kellene ellátogatni.
Koplalni meg nem szabad, mert azzal csak ártasz magadnak, valami normális diéta és mozgás kombóval kellene próbálkozni, ha fogyni akarsz.
az egészséges fogyáson már kissé túl vagyok... csak azért írtam ki a kérdést, mert eléggé meglepett ez az érték
ennyire még sosem volt alacsony a vérnyomásom sem
valami 93/60 körül volt asszem
eleget iszok hálisten :)
90/60-al és 43-as pulzussal elájulnál.
Ilyen pulzusa a sportolóknak van, azok közül is a futókra jellemző elsősorban, mert túl edzett a szívük és harmad annyi munkával is képes elég vért pumpálni.
Rossz a készüléked vagy ha tényleg ennyi, akkor ott komoly gondok vannak.
93/60-as vérnyomás 43-as pulzussal elég alacsony. Biztos minden rendben veled? Nem szédülsz vagy valami?
Mérd rendszeresen a vérnyomásod és ha továbbra is ilyen értékeket mérsz, akkor én a helyedben elmennék dokihoz.
néha kicsit szédülök persze, sőt, aznap akkor még kávét sem ittam és előtte egy 10 percre ledőltem, mert fáradt voltam
amúgy nem sokat eszem, biztos vagyok benne, hogy amiatt van, nem lepett meg olyan nagyon... csak hát mégiscsak kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!