Hogyan növeljem a vérnyomást?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Minden mérés során a háziorvosunk 90/60-as vérnyomást mér nálam, de semmilyen tünetem nincs, gyógyszert sem szedek. Holnap lesz orvosi vizsgálatom egy munka miatt, de pár ottani ismerősöm azt mondja, így nem vesznek fel, mert ájulás veszélyes az állapotom(még soha nem ájultam el, sőt fáradékony se vagyok). Hogyan tudnám ideiglenesen növelni a vérnyomásom, pont annyira, hogy 120/80-at elérjem? Arra gondoltam, hogyha 1-2 percre visszatartom a lélegzetem a vizsgálat előtt, akkor megugrik, vagy ha ma elkezdek még ma sósat enni az segíthet. A válaszokat előre is köszi:)2013. aug. 28. 15:22
1/1 anonim válasza:
Energiaitalok meg tudják dobni a vérnyomást. De azért ne szokj rájuk, mert veszélyesek.
Amúgy ha nincs panaszod, akkor semmi gond a 90/60-nal, örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!