Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nemsokára 16 éves leszek és...

Nemsokára 16 éves leszek és még nem értem el a 150 cm-t. Van valami mód arra, hogy növeljem csupán kicsikét is a testmagasságom?

Figyelt kérdés
Magassarkú kizárva.
2013. aug. 23. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom de nem igen ismerek ilyen magasságnövesztő gyógyszereket.De talán valami gyógynövényes tea vagy valami ilyesmi segíthet.Szerintem egyél sok zöldséget, tornázz meg ilyenek:)

Amúgy a szüleid magasak? Mert ha nem akkor sajnálom de szerintem te sem fogsz nagyobbra nőni.Amúgy ne aggódj 20 éves korodig nőhetsz még de van olyan ismerősöm aki 23 éves korában nőtt 3 cm-t;).De nem biztos hogy a szüleidre fogsz ütni, én 13 vagyok de már nagyobb a szüleimnél (egyikőjük se magas viszont a nagyapám igen úgyhogy őt örökölhettem)

Remélem mások tudtak segíteni én nem sokat tudtam mondani:(

13/l

2013. aug. 24. 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Apai ágon magasak az rokonok, anyai ágon alacsonyak.
2013. aug. 25. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne mód? Igaz hogy nem gyógyszer, hanem egy nagyon, nagyon hosszú folyamat! Nagyjából annyiból áll, hogy külföldön elmész egy bizonyos kórházba, ott mondod hogy ezt akarod, befekszel, megvizsgálnak, majd eltörik a lábad, és egy keretet raknak rá, ami "gátolja" az összeforrást(széthúzza a 2 tagot), ennek eredményéül kicsivel hosszabb lesz a lábad, mivel + csont keletkezett! Ennek nézz utána neten, ha többet akarsz tudni! Más módszer nincs!
2013. szept. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!