Mit csináljak ha székrekedésem van?
Már 4 napja nem mentem el wc-re, mert nagyon fáj, kemény és száraz, visszatartom mert nagyon fáj, 6napja is ugyan ez volt velem akkor elmentem wc-re és kb fél óra szenvedés után jött ki de akkor majdnem elájultam az erölködésbe. Szeretném ha vége lenne ennek. Tudnátok nekem segíteni hogy most ne az legyen mint a multkor?
Nem könnyen lesz hasmenésem, multkor ittam tejet+lekvárt+májkrémet és semmi ://
SEGÍTSÉG!!!
Én is a glicerin kúpot ajánlom neked, hogy megpuhuljon a székleted. Ahhoz, hogy ne keményedjen be, pedig naponta sok folyadékot, rostos gyümölcsöt egyél. Most egyébként is sok a gyümölcs (őszibarack, szőlő, körte, szilva). De ezeket napi szinten edd. Hamarosan friss alma is lesz, ajánlom, hogy egyél legalább majd 3-4 almát naponta, ha már nem lesz más gyümölcs. Alma egész évben elérhető.
A megfelelő emésztéshez, és bélrendszered egészségben tartásához ajánlom, hogy fogyassz aloe vera gélt. Ezzel kapcsolatban érdeklődhetsz nálam.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!