Érez fájdalmaz az aki gyógyszerrel öli meg magát? Bármilyen gyógyszer-től meg lehet halni?
Figyelt kérdés
eszem ágába sincs megölni magam, csak érdekel.2013. aug. 29. 18:48
11/13 anonim válasza:
Ne csináld. Egyrészt, mint leírták, nagyon szar. Éreznéd, ahogy fokozatosan lebénul mindened, köztük a tüdőd is, aztán összehányva magad megfulladnál, és ami a legrosszabb, közben meggondolnád magad, mert az életösztön mindenkiben bekapcsol, csak akkor nincs visszaút. Az öngyilkosságnak nincs könnyű módja. Megoldás viszont minden problémára van, tudom, hogy ez nagy közhelynek hangzik, de tényleg igaz.
12/13 anonim válasza:
én megpróbáltam. 50+ gyógyszert vettem be este és domestost ittam. kicsit szédültem. másnap felébredtem.
13/13 anonim válasza:
Nem minden gyógyszertől az is biztos. Ez engem is érdekelne, én bevettem 18 db tablettát de reggel felébredtem és csak szimplán fájt a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!