A hasmenés megakadályozása. Melyik gyógyszerrel?
Figyelt kérdés
Ha például rám jönne a buszon a hasmenés, melyik gyógyszer az amivel a leggyorsabban elmúlasztja? Mi a gyógyszer neve?2013. aug. 27. 07:53
1/4 anonim válasza:
Az a baj,h bármelyiket veszed be idő kell mire hat. Olyan nincs,amit bekapsz,ha érzed,h "rád jött" és megakadályozza.
Mindegyiknek kell min. 1-2 óra.
2/4 anonim válasza:
ha gyakran szokott veled előfordulni akkor lehet tudok adni egy jó tippet rá
3/4 A kérdező kommentje:
uristen és mi lenne az? Igazábol egy héten olyan 3-4-szer.. !
Nagyon híg a székletem és nem nagyon tudom visszatartani.. ha meg vissza is tartom akkor meg nagyon rosszul szoktam lenni, szédülgözök, stb. Segits kérlek
2013. aug. 31. 11:35
4/4 anonim válasza:
Kivizsgáltak már e miatt? Ez nagyon nem természetes. Menj el orvoshoz! Elképzelhető,h egy laktóz,glutén érzékenység, IBSZ,krónikus vastagbél gyulladás áll a háttérben.
A hasfogók nem oldják meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!