Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Zsiros a hajam. Valami házikés...

Beonde kérdése:

Zsiros a hajam. Valami házikészítésű "löttyöt" a hajamra?

Figyelt kérdés

A hajamat 3-4 naponta kell mosnom , hamar bezsirosodik és viszket

nem tudtok rá valamit?

2013. aug. 28. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen hosszú hajad van? A 3-4 napi hajmosás nem gáz.

Sampont váltottál már? A balzsamtól is zsírosodhat.

2013. aug. 28. 16:20
 2/8 A kérdező kommentje:
a hajam félhosszú, szõke vagyok shaumát használok... köszi a válaszodat :)
2013. aug. 28. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 2naponta mosok hajat.Nekem is nagyon zsirosodik ha nem vigyázok.Nekem az Elseve.sampon vált be.
2013. aug. 28. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Első körben szerintem váltsál sampont.

Kísérletezni kell, mi az ami beválik.

2013. aug. 28. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Én már szinte minden sampont kipróbáltam, nekem is 2 naponta kell mosni. Igazság szerint vidéken egész jól bírja, a pesti koszos levegőtől viszont tragikus, de sajna itt élek.

A Schauma az egyik legrosszabb volt nekem. Az Avon még valamennyire bevált, aztán a zsírosodás miatt még hullani is kezdett, úgyhogy váltottam Oltre hajhullás ellenire, az nagyon bevált, de egy kisebb vagyon. Használt is és szép is tőle a hajam, de a zsírosodás nem szünt meg. Most Oltre zsírosodás elleni gélre "gyűjtök", mert az is egy vagyon. Nem tudom, milyen, de ha csak fele olyan jó, mint a sampon, elégedett leszek.

2013. aug. 28. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne mosd 3-4 naponta, mert a sűrű mosástól zsírosodik. Legalább 2 hétig ne mosd meg, legfeljebb száraz sampont használj. Utána nem fog zsírosodni a hajad.
2013. aug. 28. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, azt elfelejtettem, hogy mindezzel kísérletezni csak akkor érdemes, ha nem valami rejtett betegség (legtöbbször pajzsmirigy, PCOS vagy inzulinrezisztencia) okozza a hajproblémákat.

Amúgy aki azt írta, hogy "ha nem vigyáz", attól szeretném kérdezni, ha még olvassa, hogy hogyan lehet vigyázni, mert nekem sehogy se sikerül. És amikor hideg van és sapkát kell hordani, még rosszabb az egész.

2013. aug. 28. 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A 6-osnak üzenem, hogy én kipróbáltam a ritka hajmosást (is), és kizárólag a hajhullást sikerült elérnem vele. A lerakódott zsírtól nem kapott levegőt meg tápanyagot a hajhagyma, és csomókban hullott a hajam. Mire rájöttünk, hogy ettől van, kb. 1/4-e kihullott. :( De már szépen nő vissza szerencsére, csak még rövidek azok a szálak, a hajam meg félhosszú, és így még elég vékonykának néz ki.

És mint említettem: vidéken meg lehet tenni, hogy több napig nem mosod meg, a pesti szmogban nem igazán.

2013. aug. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!