Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Válthatok orvost? Hogyan?...

Válthatok orvost? Hogyan? Tudom, hogy etikátlan, de aggódom a baba miatt. (többi lent)

Figyelt kérdés
A nőgyógyászomhozm már 3-szor vagy 4-szer kértem időpontot, de sosem hívott vissza, sosem vette fel, egyszer meg épp műtét miatt nem ért rá beszélni. Terhes vagyok és 7 hetes "korom" óta próbálkozom, ezen a héten töltöm a 10. hetet. Első terhességem, még nem volt terhesgondozásom sem rákszűrés sem egyéb amit ilyen korban már kell. Kórházi nőgyógyász, mert nem tehetem meg hogy magánpraxisba járjak. Válthatok orvost? Hogyan? Tudom, hogy etikátlan, de aggódom a baba miatt.
2013. aug. 26. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
"Nézzél" ki magadnak egy másik orvost. Menj el hozzá és mondd el neki,h mi a problémád (nem tudod elérni az orvosod) és kérdezd meg tőle elvállal-e. Ennyi az egész. Ez nem etikátlan.
2013. aug. 26. 08:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Természetesen válthatsz, még akkor is, ha nem magándoki.

Egyszerűen jelentkezz be egy másikhoz.

Nem az etikátlan, amit te csinálsz, hanem az, amit ő.

2013. aug. 26. 08:48
 3/5 A kérdező kommentje:
az sem gond, ha ugyanazon a klinikán van mind két orvos??
2013. aug. 26. 08:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy. Nőgyógyászaton dolgoztam és nem egyszer volt hasonló. Senki 'nem foglalkozott" vele.
2013. aug. 26. 08:50
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor jó, köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok :)
2013. aug. 26. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!