Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy a Baba tusfürdőben tényleg orchidea és gyöngy van, mindezt pár 100 Ft-ért?
Én nem értem, hogy lehet ekkora ostoba, aki ezt kitalálta, hogy ilyen összetevőket ír rá a tusfürdőre.
Még egy ékszerboltban is ritka a gyöngy, senki ne mondja már nekem, hogy ezt tusfürdőbe csak úgy belerakják. Vagy a kivonatát vagy egyszerűen érthetetlen számomra, hogy egy kemény golyóból hogy lehet tusfürdőbe bármit is rakni, és amúgy is ki mondta, hogy ez valaha is egészséges volt, vagy táplálja a bőrt?
Ennyi hülyének nézni az embert, ez tényleg fáj.
Tudom, marketing az egész, és a tusfürdőnek max.a színe gyöngyházfényű, aminek semmi köze a gyöngyhöz, mert valami színezékkel csinálják.
undorító ez a mai marketing és üzlet.Na meg ami rá van írva, hogy már tusolás közben érezhető, hogy mennyi mindenkinek fogunk tetszeni.
Ez annyira gáz.
nem azért,de ez nem 1 új dolog.csomószor csalnak,mást ígérnek,mint amit tud a termék.ezért kell mindig szkeptikusnak lenni.am milyen az a tusfürdő(azon kívül h Baba),amire azt írják h gyöngyöt tartalmaz? o.O
kis kiegészítés:az ékszerüzletbe csak jó minőségű,hibátlan gyöngyből készítenek ékszereket,ezért látsz belőle keveset.olyanból ami sérült,rossz a színezete,több is van.persze attól még nem biztos h tényleg van az adott tusfürdőben,nem tudom.
Én nem gondoltam komolyan.
Sosem veszek Baba terméket, mert mind egy rakás sz@r. A legalja. Csináltunk vele kísérletet is és tök olyan mint egy sima mosogatószer. Roncsolja a bőrt mint állat, és még rá merik írni, hogy "baba". Borzalom. Mért a gyémántporos Nivea sampon az milyen már? Tesznek bele egy kis szenet vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!