Mit mondjak az orvosnak, hogy felmentést adjon testnevelésből?
Figyelt kérdés
Mondjuk bemegyek orthopédiára és látja,hogy gerincferdülésem van és kiír mondjuk úszni vagy gyógytesizni,akkor hogy mondjam,hogy az iskolai órák alól mentsen fel?2013. aug. 24. 09:42
1/4 anonim válasza:
Suliorvoshoz oda kell vinni a papírt és ő megmondja, hogy nyugodtan tesizhetsz-e vagy könnyítettre járhatsz. Ha rendes és szépen megkéred, akkor minden esetben csak úszni kell menni. Amúgy meg ha maradna a tesi, akkor sem rendes tesid lenne. Remélem segítettem.
2/4 anonim válasza:
Gerincferdülés miatt max bizonyos gyakorlatok alol fog felmenteni.Az egész tesióra alol nem kapsz felmentést...
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor a suliorvos adja a felmentést?
2013. aug. 24. 10:10
4/4 anonim válasza:
Valahogy úgy. Nekem is van, de én rendesen tesizek, mert nem fogok hajnalban bejárni nekik. (első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!