Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nappal...

Miért van az, hogy nappal szinte bármikor el tudnék aludni és nyúzott vagyok, estére pedig felébredek és akár hajnali 4ig is tudnék pörögni?

Figyelt kérdés
Már kb teljesen átállt a rendszer nálam, hajnali 4-5ig fent vagyok, viszont van, hogy 1ig alszom napközben. Végig nyúzott vagyok és fáradt majd este felébredek és nem tudok elaludni hajnalig. Próbáltam azt is, hogy korábban felkelek, olyan 8körül, de ugyanaz volt, nappal fáradt voltam, estére pedig felébredtem és kb 3ig megint nem tudtam aludni. Ez mitől lehet?

2013. aug. 23. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
"Már kb teljesen átállt a rendszer nálam"itt a válasz.
2013. aug. 23. 16:22
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, de írtam, hogy amikor próbálnék visszaállni a normál rendszerre, hogy korábban keljek, akkor sem tudok este időben elaludni. éjjel vagyok aktív, nappal pedig használhatatlan.
2013. aug. 23. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Több napig kéne próbálkoznod azzal a visszaállással, sajnos az első néhány nap ilyen. Valami sport is segítene. Ha van biciklid, vedd elő, javítsd meg, ha kell és biciklizz napi 1 órát intenzíven (menj legalább 20 km-t, de többet is, ha bírsz). Kólát, teát, kávét, kakaót (vagy amiben kakaó van, pl. csoki), energiaitalt fogyasztasz? Ezek bizony akadályozhatnak az alvásban.
2013. aug. 23. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, majd próbálkozom visszaállni:) azok közül amiket írtál kb mindegyiket fogyasztom alkalmanként, de a nappali alvásomban sosem akadályoztak. csak azt nem értem miért vagyok ennyire "éjszakai bagoly" típus.
2013. aug. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!