Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem jött még meg?...

Miért nem jött még meg? Lehet, hogy valami baj van?

Figyelt kérdés

Már vagy két hete megkellet volna jönnie a menstruációmnak. De még nem jött meg. Mivel én még ilyennel nem találkoztam, hogy ennyit késik kezdek félni viszont orvoshoz még nem fordulok, mert eléggé messze van tőlünk és mostanság eléggé elfoglalt is vagyok így hát ha nem lenne semmi bajom fölöslegesen mentem volna hozzá. Épp ezért kérdezlek titeket, hogy szerintetek ez normális? Vagy egyáltalán van ilyen? És Miért van ez?

Annyit még hozzá szeretnék tenni, hogy mikor meg kellet volna jönnie és láttam, hogy nem jött meg, úgy döntöttem, hogy fürdök a Körösben. Rossz ötlet volt? Lehet, hogy fertőzést kaptam el? Kérlek segítsetek.

2013. aug. 19. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Az nem jöhet számításba, hogy terhes vagy?
2013. aug. 19. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes lettél egy ebihaltól. :D
2013. aug. 19. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

korod?

mióta menstruálsz?

terhesség kizárva?

2013. aug. 19. 21:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet terhes mert még szűz vagyok. :D 16 vagyok és 5 éve.
2013. aug. 19. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:
*lehetek. És még mielőtt félreértés történne (bár az kizárt dolog.) 16 éves vagyok és 5 éve menstruálok.
2013. aug. 19. 21:53
 6/7 anonim válasza:
Nekem is szokott így lenni,nyugodj meg :)
2013. aug. 19. 22:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi. :)
2013. aug. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!